Special Haircare Rivierenland

Kapper en Haarwerkspecialist

Special Needs Kappersbehandeling

Voor kinderen en volwassenen met speciale zorg, wordt een kappersbezoek vaak niet als ontspannen en aangenaam ervaren. Special Haircare Rivierenland is gespecialiseerd in een kappersbehandeling voor iedereen die een lichamelijke- en/of geestelijke beperking heeft. Vaak moet een een hoop tijd geïnvesteerd worden in het winnen van vertrouwen en de rust bewaren om een kappersbehandeling uit te kunnen voeren.

Bijzonder!

Mason

Mason

Leeftijd 6 jaar

Bijzonderheid Angelman syndroom & Epilepsie

Specialisme Lachen!

Mason is dé muze van Special Haircare Rivierenland. Zijn eerste knipbehandeling was over twee keer verdeeld. Stil zitten is natuurlijk lastig en de spanning van het knippen/scheren kan een trigger zijn voor zijn epilepsie. Zijn doorzettingsvermogen, glimlach en vertrouwen heeft ervoor gezorgd dat een knipbehandeling nu 40 minuten duurt. Het is altijd een feestje als hij de kapsalon bezoekt. Tegenwoordig loopt Mason zelf de salon binnen!

Special Haircare Rivierenland heeft ervaring met veel verschillende vormen van bijzondere aanpak, benadering of behandeling. 

Er wordt dan ook voldoende tijd en ruimte gepland om een behandeling uit te voeren voor jong en oud.

Graag benadrukken wij dat er bij Special Haircare Rivierenland uitsluitend voor een daadwerkelijke behandeling betaald wordt. 

Mocht een knipbehandeling niet direct de eerste paar keren lukken, omdat de persoon in kwestie niet graag aangeraakt wordt, dan wordt hiervoor niet betaald. Er wordt een nieuwe afspraak gepland en kijken we of het dan wel lukt. Zo niet? Geen probleem, we plannen weer een nieuwe afspraak.

Alleen op deze manier wordt er een band en vertrouwen opgebouwd. Het traject naar een behandeling toe is voor ons belangrijker, dan de daadwerkelijk behandeling.

Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier, wanneer er vragen zijn.
Uiteraard behoort het sturen van een emailbericht of telefonisch contact opnemen, tot de mogelijkheden. 


Bellen
Map