Special Haircare Rivierenland

Kapper en Haarwerkspecialist

GASTENBOEK SPECIAL HAIRCARE RIVIERENLAND

Als u geen gebruik wenst te maken van uw echte naam in verband met de privacy, mag u uiteraard ook een andere naam gebruiken. 

Dank u wel voor het vertrouwen in Special Haircare Rivierenland!

Gastenboek

Spoedje
10-12-20 16:34:32
Van de ene op de andere dag, begon mijn haren na de chemo uit te vallen. Dit was vreselijk schrikken, want het ging ineens heel snel. Special folder al eerder meegenomen uit het ziekenhuis, maar dacht dat loopt zo'n vaart niet. hoe mis kan je het hebben.
Na een fijn telefoongesprek had ik de volgende dag al een afspraak bij mij thuis en verschillende haarwerken om uit te kiezen. En mijn haren afscheren bleek veel minder eng als ik dacht.
@lieve Irene: wat ben je een topper! Dank je wel voor jouw vriendlijkheid en service. Lieve groeten van spoedje
Michelle
26-06-20 14:08:37
Voor de tweede keer in de kapsalon geweest.
Een flinke metamorfose met een nieuwe vloer en kappersstoel. Wat zit je er mooi bij!
Mijn haren zitten weer helemaal goed! Dank je wel en tot over 5 weken
Ineke Merkus
15-06-20 13:53:47
Mijn eerste haarwerk bij Special Haircare Rivierenland aangeschaft.

Ondanks Special haircare (nog) geen zorgovereenkomst heeft met Menzis heb ik toch mijn haarwerk vergoed gekregen. Zeer tevreden over hoe je het hebt aanpakt Irene.

Als het nodig is, maak ik graag gebruik van de extra service om mijn haarwerk over een half jaar te laten opfrissen.

groetjes Ineke
Ferdi de Waal
06-05-20 20:55:28
ik ben ook heel erg tevreden over de knipbeurten van irene. ze knipt mij nu ook ongeveer 2jaar en ben een zeer tevreden klant!!!! het is er altijd gezellig en er hangt een gezellige en onspannen sfeer.
Tamara de Waal
06-05-20 20:48:45
Ik ben de moeder van Mason en ook een klant van Irene! Ze is een topper. Met een luisterend oor, een vriendelijk praatje en goed advies ben ik zeer blij met haar. Vorig jaar september heb ik haar de touwtjes in handen gegeven om mijn haar van een stuk over mijn schouders tot net onder mijn oren af te laten knippen... En wat was ik (en ben nog steeds) erg blij dat ik dat door haar heb laten doen! Ik ben elke keer zeer tevreden en zal zeker nog lang klant bij haar blijven! Ook van mij een welverdiende dikke 10!
Tonen: 5  10Bellen
Map