Special Haircare Rivierenland

Kapper en Haarwerkspecialist

GASTENBOEK SPECIAL HAIRCARE RIVIERENLAND

Wij zouden het ontzettend leuk vinden, als u het Gastenboek van Special Haircare Rivierenland zou vullen. Helaas vergeten wij het te vragen aan onze klanten. Vandaar dat deze nog niet heel goed gevuld is. 

Mocht u het Gastenboek wel willen vullen, maar in verband met de privacy niet u volledige naam willen noteren, vult u dan alleen uw voornaam in bij de optie 'achternaam'. 

Wij zien uw berichtje graag tegemoet! 

Dank u wel voor het vertrouwen in Special Haircare Rivierenland!

Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Lucie Couderc
13-01-24 11:47:08
Het is weer zover: alweer zo tevreden over de service die Irene biedt. Zodra ze wist dat het model haarwerk dat ik gebruikte (Lotta) niet meer gemaakt werd, heeft ze een ander voorgesteld, dat uitstekend bij me past. Ik huppel er nu mee rond, het zit aangenaam, fris, gezellig. En alweer komt het probleemloos vanuit Nederland tot ver in Frankrijk. Bedankt hiervoor, Irene, en het ga je goed!
Florette
21-09-23 18:03:09
Onlangs kennis gemaakt betreffende een haarwerkje bij jullie,dit is besteld en goed aangekomen in België.Heel content met de vriendelijke service waar voor dank en tot later.
Groetjes
corrie
05-09-23 13:27:10
wat een goede service,geen opdringerig
gedoe, overleg met elkaar wat er goed uitziet op je ged. kale koppie.
Het voelt alsof je bij een bekende op de
koffie komt, maar heel deskundig in haar
handelen. Goede administratie afwikkeling.
Moest er eenstukje voor rijden, maar dan heb je ook wat, veel soorten en kleuren in
voorraad. Toppie! Tot een volgende keer.
C. de Jong
03-07-23 13:02:01
Eindelijk een kapster die mijn haar heeft geknipt op juiste lengte en model. Erg tevreden. Vriendelijk, klantgericht, en met geduld.
Lucie Couderc
29-10-22 21:08:34
Al woon ik in Frankrijk, zo’n 1.077 km ver van Special Haircare, voor geen geld van de wereld wil ik de kwaliteit van de haarwerken en de uitstekende service kwijt die Irene mij biedt.
Online bestellen gaat makkelijk dankzij de overzichtelijke website. De verzending, ook naar het buitenland, verloopt snel en probleemloos.
Ik ben een zeer tevreden transgender vrouw met mooi haar.
Bedankt Irene voor je warme vriendelijkheid!
Tonen: 5  10   20Bellen
Map