Special Haircare Rivierenland

Kapper en Haarwerkspecialist

Transen & Haarverlies

Wat als blijkt dat je in het verkeerde lichaam geboren bent?
Je bent als man/vrouw geboren, maar je voelt je vrouw/man?

Al lange tijd spelen die gedachtes door je hoofd en dan komt het moment dat je echt iets aan wilt/gaat doen.

Een drukke en vaak heftig emotionele tijd breekt aan. Je gaat eerst jouw familie en dierbare op de hoogte stellen. Dit brengt soms verdriet met zich mee en wellicht allerlei andere emoties waar je niet op was voorbereid. Angst om afgewezen te worden en schaamte gevoelens over jezelf bijvoorbeeld.

Ben je de emoties net een beetje te boven, dan krijg je ontelbare gesprekken met psychologen en specialisten. Zij schrijven je uiteindelijk hormoon preparaten voor en vervolgens staan er misschien ook nog verschillende operaties op je te wachten. Telkens weer diepe dalen en hoge bergen die je moet overwinnen. 

Dan eindelijk na veel struggelen en verbazingwekkend veel positieve hulp vanuit jouw omgeving, kan je als man/vrouw door het leven!

En dan.........................

Je bent vrouw geworden en dan HAARVERLIES!

Je bent helemaal jezelf, dit is waar je voor ging...toch?
Waar komt deze extreme haaruitval vandaan?? HELLUP!

De mannelijke kaalheid treedt ineens op..............ow maar wacht.............dat heeft niemand je verteld!

Dan wordt je er toch weer dagelijks aan herinnert en geconfronteerd met man zijn. Juist datgene waar je jaren aan gewerkt hebt juist niet te zijn. Het is er ineens weer.

Op het moment dat je het steeds minder kan verbergen en jouw dagelijkse leven gaat beïnvloeden, dan was het eigenlijk al tijd om actie te ondernemen. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, want waar kies je voor?

Samen met Special Haircare Rivierenland gaan we op zoek naar de beste oplossing, want er komt nogal wat bij kijken. Wanneer wil je het een haartoevoeging/haarwerk dragen, alleen overdag of juist ook 's nachts? Ben je eigenlijk al als vrouw geregistreerd bij jouw zorgverzekering?

Genoeg om over na te denken, waar Special Haircare Rivierenland je graag bij helpt. Hier is geen enkele reden om je te schamen en ben je gewoonweg, jezelf! Ga naar werkwijze onder het kopje haarwerken en daar lees je grotendeels hoe Special Haircare Rivierenland te werk gaat. Dit geldt namelijk ook gewoon voor jou!

Bellen
Map