Special Haircare Rivierenland

Kapper en Haarwerkspecialist

GASTENBOEK SPECIAL HAIRCARE RIVIERENLAND

Als u geen gebruik wenst te maken van uw echte naam in verband met de privacy, mag u uiteraard ook een andere naam gebruiken. 

Dank u wel voor het vertrouwen in Special Haircare Rivierenland!

Gastenboek

Mason de Waal
06-05-20 20:45:03
Mason is de muze van Special Haircare Rivierenland en het allergrootste vriendje van Irene! Mason is 3,5 jaar oud en heeft het Angelman Syndroom. Dit is een aangeboren chromosoom afwijking. Eigenlijk wil dit zeggen dat Mason een gehandicapt / beperkt kindje is. Hij heeft een motorische en geestelijke achterstand. Kan niet zelfstandig lopen en zal ook nooit kunnen praten. Ook heeft hij ernstige epilepsie wat gelukkig wel door medicatie nu redelijk onder controle is.
Irene knipt Mason nu ruim 2 jaar en we zijn al van een knipbeurt van 1,5 uur naar 40 minuutjes gegaan. Hij voelt zich fijn bij haar en maken samen ook altijd een lolletje op hun eigen manier. Geborgenheid en veiligheid geeft ze hem ook zodat hij zichzelf op zijn gemak voelt en daardoor ook minder 'gestressed' naar de kapper gaat.
Dus ik, de moeder van Mason, geef een welverdiende dikke 10!
Chantal Offermans
06-05-20 15:17:58
Ik ervaar Irene als een zeer professionele en zorgvuldige kapster. Na mijn chemo’s bleek ik allergisch voor regulier kleuren. Dankzij het uitzoekwerk van Irene ben ik met behulp van 100% henna van mijn grijze lokken af. Geen enkele allergische reactie meer gehad🙏🏻👻
Mariët van der Linden
06-05-20 15:00:53
Ik ben zeer tevreden. Irene neemt de tijd voor je en luister goed naar je wensen. Ze heeft ook goede producten. En als je niet tevreden bent mag je dat altijd tegen haar zeggen. Ik geef haar een 10.
Krista Nieuwenhuizen
06-05-20 14:41:40
Ik ben erg tevreden met special haircare Rivierenland! Irene weet wat ze doet en neemt echt de tijd om je het kapsel te bezorgen dat je in gedachten hebt. Ik vond het toch iets te lang en het was geen enkele moeite er toch nog wat vn af te halen. Dus zeker voor herhaling vatbaar!
Tonen: 5  10Bellen
Map