Special Haircare Rivierenland

Kapper en Haarwerkspecialist

GASTENBOEK SPECIAL HAIRCARE RIVIERENLAND

Als u geen gebruik wenst te maken van uw echte naam in verband met de privacy, mag u uiteraard ook een andere naam gebruiken. 

Dank u wel voor het vertrouwen in Special Haircare Rivierenland!

Gastenboek

Spoedje
10-12-20 16:34:32
Van de ene op de andere dag, begon mijn haren na de chemo uit te vallen. Dit was vreselijk schrikken, want het ging ineens heel snel. Special folder al eerder meegenomen uit het ziekenhuis, maar dacht dat loopt zo'n vaart niet. hoe mis kan je het hebben.
Na een fijn telefoongesprek had ik de volgende dag al een afspraak bij mij thuis en verschillende haarwerken om uit te kiezen. En mijn haren afscheren bleek veel minder eng als ik dacht.
@lieve Irene: wat ben je een topper! Dank je wel voor jouw vriendlijkheid en service. Lieve groeten van spoedje
Michelle
26-06-20 14:08:37
Voor de tweede keer in de kapsalon geweest.
Een flinke metamorfose met een nieuwe vloer en kappersstoel. Wat zit je er mooi bij!
Mijn haren zitten weer helemaal goed! Dank je wel en tot over 5 weken
Ineke Merkus
15-06-20 13:53:47
Mijn eerste haarwerk bij Special Haircare Rivierenland aangeschaft.

Ondanks Special haircare (nog) geen zorgovereenkomst heeft met Menzis heb ik toch mijn haarwerk vergoed gekregen. Zeer tevreden over hoe je het hebt aanpakt Irene.

Als het nodig is, maak ik graag gebruik van de extra service om mijn haarwerk over een half jaar te laten opfrissen.

groetjes Ineke
Ferdi de Waal
06-05-20 20:55:28
ik ben ook heel erg tevreden over de knipbeurten van irene. ze knipt mij nu ook ongeveer 2jaar en ben een zeer tevreden klant!!!! het is er altijd gezellig en er hangt een gezellige en onspannen sfeer.
Tamara de Waal
06-05-20 20:48:45
Ik ben de moeder van Mason en ook een klant van Irene! Ze is een topper. Met een luisterend oor, een vriendelijk praatje en goed advies ben ik zeer blij met haar. Vorig jaar september heb ik haar de touwtjes in handen gegeven om mijn haar van een stuk over mijn schouders tot net onder mijn oren af te laten knippen... En wat was ik (en ben nog steeds) erg blij dat ik dat door haar heb laten doen! Ik ben elke keer zeer tevreden en zal zeker nog lang klant bij haar blijven! Ook van mij een welverdiende dikke 10!
Mason de Waal
06-05-20 20:45:03
Mason is de muze van Special Haircare Rivierenland en het allergrootste vriendje van Irene! Mason is 3,5 jaar oud en heeft het Angelman Syndroom. Dit is een aangeboren chromosoom afwijking. Eigenlijk wil dit zeggen dat Mason een gehandicapt / beperkt kindje is. Hij heeft een motorische en geestelijke achterstand. Kan niet zelfstandig lopen en zal ook nooit kunnen praten. Ook heeft hij ernstige epilepsie wat gelukkig wel door medicatie nu redelijk onder controle is.
Irene knipt Mason nu ruim 2 jaar en we zijn al van een knipbeurt van 1,5 uur naar 40 minuutjes gegaan. Hij voelt zich fijn bij haar en maken samen ook altijd een lolletje op hun eigen manier. Geborgenheid en veiligheid geeft ze hem ook zodat hij zichzelf op zijn gemak voelt en daardoor ook minder 'gestressed' naar de kapper gaat.
Dus ik, de moeder van Mason, geef een welverdiende dikke 10!
Chantal Offermans
06-05-20 15:17:58
Ik ervaar Irene als een zeer professionele en zorgvuldige kapster. Na mijn chemo’s bleek ik allergisch voor regulier kleuren. Dankzij het uitzoekwerk van Irene ben ik met behulp van 100% henna van mijn grijze lokken af. Geen enkele allergische reactie meer gehad🙏🏻👻
Mariët van der Linden
06-05-20 15:00:53
Ik ben zeer tevreden. Irene neemt de tijd voor je en luister goed naar je wensen. Ze heeft ook goede producten. En als je niet tevreden bent mag je dat altijd tegen haar zeggen. Ik geef haar een 10.
Krista Nieuwenhuizen
06-05-20 14:41:40
Ik ben erg tevreden met special haircare Rivierenland! Irene weet wat ze doet en neemt echt de tijd om je het kapsel te bezorgen dat je in gedachten hebt. Ik vond het toch iets te lang en het was geen enkele moeite er toch nog wat vn af te halen. Dus zeker voor herhaling vatbaar!
Tonen: 5  10Bellen
Map